Sunt un om ca oricare altul, unic și irepetabil care și-a ales meseria de psiholog. M-am specializat în psihoterapie cognitiv-comportamentală și terapie de cuplu și am făcut și un doctorat în psihologie. M-am pregătit pentru această meserie la Universitatea Babeș-Bolyai, Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, Institutul Albert Ellis, și cel mai recent Imago Relationships International, dar și prin participări la diverse workshopuri și conferințe din țară și străinătate. Am dorit să fiu, în primul rând, un bun practician, dar am avut și o experiență extrem de benefică în cercetarea științifică, care mi-a îmbogățit abilitățile de practician. Experiența în organizarea și conducerea, din ipostaza de director executiv, a Clinicii Universitare de Psihologie Babeș-Bolyai m-a ajutat să devin psihologul și psihoterapeutul de astăzi.
În ultimii ani am început să împărtășesc și altor colegi experiența mea de psihoterapeut, devenind formator în cadrul școlii de psihoterapie de familie Pagina de Psihologie. În prezent sunt în formare pentru a deveni formator în terapia relațională Imago. Lucrez în cabinet, în special cu cuplurile. Sunt supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor din România în terapie cognitiv-comportamentală. De asemenea sunt supervizor acreditat internațional în terapia relațională Imago.
Obiectivul meu este să pot oferi fiecărei persoane care trece pragul cabinetului meu o soluție la problemele de natură psihologică cu care se confruntă. Și imi doresc să ofer o soluție reală, bazată pe cunoștiințe bine fundamentate și cu efect de durată în timp. Mai mult decât atât, îmi doresc ca, atunci când pleacă pentru ultima dată din cabinetul meu, persoanele cu care lucrez să fie nu doar mulțumite că și-au rezolvat problemele inițiale, ci, mai mult decât atât, să fie surprise de cât de multe au aflat despre ele însele și cât de mult s-au schimbat și dezvoltat între timp. Îmi doresc să fie încrezători în forțele proprii și să îndrăznească să își urmeze visele și obiectivele, indiferent dacă le vor atinge pe toate sau doar pe unele.
Cartea pornește de la o premisă în care ne putem regăsi cu toții: educația care ne spune că furia nu are loc în viața noastră.
Din păcate, în contextul de azi, stresul și multiplele provocări de pe toate planurile ne depășesc în multe situații și ne pomenim având reacții de care ne e rușine ulterior.
Analizând această problemă prin prisma celor 15 ani de experiență în calitate de terapeut, cartea îți transmite o idee de bază: E în regulă să fii furios. Furia e o parte esențială, importantă și elocventă, a personalității noastre.