Raluca Anton - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

Fericirea nu depinde de ceea ce îți dă viața, ci de cum primești tu ceea ce ea îți dă!

Cred sincer că a fi fericit e o abilitate. Viața nu e rea sau bună, viața e colecție de experiențe. 

GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL!

Când viața este un șir de schimbări, echilibrul este mereu dificil de găsit. Relațiile noastre, viața emoțională, profesia, aspirațiile, locul nostru în comunitate și multe altele pot conta în ”ecuația” echilibrului personal. 

De ce eu? 

Pentru că știu, cred, vreau și pot să te ajut să aduci schimbarea în viața ta și să îți găsești echilibrul în relațiile tale! 

Workshopuri

Workshopurile sau seminariile sau atelierele sau oricum alegi sa le spui, sunt pentru mine o oportunitate grozava. Am ocazia sa vorbesc mai multor oameni, intr-un timp relativ scurt, despre un subiect important si pot astfel sa ii ajut fie sa inteleaga un anumit aspect la vietii lor, fie sa ii motivez sa inceapa sa schimbe ceva in viata lor fie le ofer o tehnica specifica pe care, daca o implementeaza in viata lor pot schimba fundamental ceva. Asa ca, imi place mult de tot sa tin workshopuri. Cu timpul stau mai prost, asa ca nu le organizez pe cat de des as vrea, dar de cate ori pot, aici o sa gasesti informatii despre ce workshopuri organizez, cand si unde. Poate fi de ajutor sa te abonezi la newsletter ca sa afli din timp cand organizez un workshop care te-ar putea interesa. 

06 Iunie, 2015

Workshop "Somnul copilului tau"

Va invit la un workshop despre somnul copiilor, unul care sunt sigura ca va va usura mult viata daca sunteti proaspeti sau chiar si mai bine viitori parinti.

Profesional

ce spun eu si ce auzi tu 2

Noutati

01 Octombrie, 2021

Frica de vaccin

08 Martie, 2018

La multi ani femeie

03 Februarie, 2018

Timp încotro fugi?