Adela Moldovan - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

Fericirea nu depinde de ceea ce îți dă viața, ci de cum primești tu ceea ce ea îți dă!

Cred sincer că a fi fericit e o abilitate. Viața nu e rea sau bună, viața e colecție de experiențe. 

GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL!

Când viața este un șir de schimbări, echilibrul este mereu dificil de găsit. Relațiile noastre, viața emoțională, profesia, aspirațiile, locul nostru în comunitate și multe altele pot conta în ”ecuația” echilibrului personal. 

De ce eu? 

Pentru că știu, cred, vreau și pot să te ajut să aduci schimbarea în viața ta și să îți găsești echilibrul în relațiile tale! 

Training și workshop

Experiența și expertiza acumulată în cei peste 17 ani de practică îmi permit să pot oferi și traininguri și workshopuri pe tematică care țin de sănătatea emoțională și relațională. 

Susțin traininguri de specialitate pentru colegii mei terapeuți în cadrul școlii de psihoterapie în terapia familiei (Pagina de Psihologie) - module axate pe subiecte precum abordarea relațională în terapia individuală, infidelitatea, adicțiile ș.a. De asemenea fac parte din echipa de traineri IMAGO din cadrul programul internațional de formare în terapia relațională IMAGO (Academia de Terapie Imago). În plus am susținut de-a lungul timpului traininguri pentru specialiști și non-specialiști pe diverse teme: formarea obiceiurilor sănătoase (alimentație, somn, sport), emoțiile și managementul lor, comunicare eficientă, relații sănătoase, consiliere parentală și aspecte de educație emoțională și relațională a copiilor, adicții, managementul timpului, procrastinare, gestionarea feedback-ului în contexte profesionale și multe altele. Am acumulat în ultimii ani experiența și în domeniul corporate, oferind programe personalizate de training (dar și consiliere) pornind de la nevoile organizației și expertiza noastră (PsyLife) în domeniul relațional. 

Workshopurile sunt pentru mine o oportunitate grozavă. Am ocazia să vorbesc mai multor oameni, într-un timp relativ scurt, despre un subiect important și pot astfel să îi ajut fie să înțeleagă un anumit aspect la vietii lor, fie să îi motivez să înceapă să schimbe ceva în viața lor, fie să le ofer o tehnică specifică pe care, dacă o implementeaza în viața lor pot schimba fundamental ceva. Mai mult decât atât, ador să lucrez cu grupurile. Să văd cum energia și dinamică unui grup aduce și oferă ceva ce eu în cabinet în întâlnirile unu la unu nu pot oferi. Workshopul pentru cuplu Primește iubirea pe care ți-o dorești aduce ceva unic experienței cuplurilor care aleg să participe și aici, nu doar în procesul de terapie din cabinet cu mine. De asemenea workshopul Keeping the Love You Find, la care s epoate participa atât în cuplu, cât și individual, aduce o ”oglindă” fantastică și vă ajută să vă vedeți, prin ochii și experiența celorlalți cu totul altfel. Ambele evenimente sunt marcă înregistrată Imago International și le susțin împreună cu colega mea, Raluca Anton, sub cupola PsyLife

Este o direcție pe care îmi doresc să pun accent în perioada următoare, așa că sper să avem ocazia să ne vedem la un training sau un workshop.  

ce spun eu si ce auzi tu 2