Adela Moldovan - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

Fericirea nu depinde de ceea ce îți dă viața, ci de cum primești tu ceea ce ea îți dă!

Cred sincer că a fi fericit e o abilitate. Viața nu e rea sau bună, viața e colecție de experiențe. 

GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL!

Când viața este un șir de schimbări, echilibrul este mereu dificil de găsit. Relațiile noastre, viața emoțională, profesia, aspirațiile, locul nostru în comunitate și multe altele pot conta în ”ecuația” echilibrului personal. 

De ce eu? 

Pentru că știu, cred, vreau și pot să te ajut să aduci schimbarea în viața ta și să îți găsești echilibrul în relațiile tale! 

Psihoterapie

De-a lungul anilor în cabinetul meu am oferit servicii pentru: problemele emoționale (anxietate, depresie, probleme de furie etc) și probleme comportamentale (stil de viață nesănătos, obezitate, dificultăți de relaționare cu cei din jur, timiditate, dificultăți de luare a deciziilor și rezolvare de probleme, ADHD, probleme de conduită, comportament agresiv / violent, abuz de alcool și substanțe etc.) atât adulților, cât și copiilor și adolescenților. De asemenea am oferit  consiliere părinților, experiența profesională – dar și cea subiectivă de mamă – fiindu-mi de mare ajutor în a ghida părinții spre o cât mai bună relaționare cu copiii lor, indiferent de vârstă. 

Astăzi folosesc experiența acumulată în aceste arii în mai bine de 15 ani de practică pentru a superviza și ghida formarea profesională a colegilor mei atât în școlile de formare din care fac parte (Pagina de Psihologie și Academia de Terapie Imago), cât și a colegilor din echipa de psihoterapeuți de la PsyLife

 Specializarea mea actuală și interesul meu profesional este în terapia relațională, lucrez în mod special terapie de cuplu, dar consiliez și individual persoanele care își doresc să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în relațiile lor și ce pot face pentru a aduce mai multă armonie în viața lor. Sunt supervizor și mă pregătesc să devin formator în terapia relațională IMAGO. Aplic principiile acestei forme de terapie, ”lentile” acesteia pentru a lucra la spațiul-dintre oameni, pe structura organizată oferită de formarea mea inițială în terapia cognitiv-comportamentală (unde de asemenea sunt supervizor), dar și elemente ce țin de terapia schemelor și terapia somatică Somatic Experiencing. Toate acestea pentru a vă ghida spre o mai conștientizare ridicată atât a sinelui și realității interioare, cât și a spațiului-dintre voi și ceilalți, a realității sociale. 

La pagina CONTACT puteți solicita o programare. Mă ajută să știu câteva detalii despre obiectivele pe care doriți să le abordați, intervalul orar în care puteți ajunge, precum și modalitatea de desfășurare a ședințelor. Eu recomand întotdeauna ședințele față în față în cabinet și doar acolo unde nu găsim un terapeut disponibil în proximitate mergem pe varianta online.                                                          

 

ce spun eu si ce auzi tu 2