Raluca Anton - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

Fericirea nu depinde de ceea ce îți dă viața, ci de cum primești tu ceea ce ea îți dă!

Cred sincer că a fi fericit e o abilitate. Viața nu e rea sau bună, viața e colecție de experiențe. 

GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL!

Când viața este un șir de schimbări, echilibrul este mereu dificil de găsit. Relațiile noastre, viața emoțională, profesia, aspirațiile, locul nostru în comunitate și multe altele pot conta în ”ecuația” echilibrului personal. 

De ce eu? 

Pentru că știu, cred, vreau și pot să te ajut să aduci schimbarea în viața ta și să îți găsești echilibrul în relațiile tale! 

Proiect Alimentatie Sanatoasa Gradinita Micul Print

01.04.2015, scris de: Adela Moldovan

Proiectul "Mancam sanatos, crestem armonios" a debutat la Gradinita "Micul Print" din Cluj-Napoca in ianuarie 2015. Proiectul a fost initiat de mine in calitate de Ambasador Voluntar Food Revolution, cu sprijinul Asteco si al Asociatiei Romane pentru Cercetare si Inovare si colaborarea Gradinitei Micul Print din Cluj-Napoca.  Copiii invata in fiecare saptamana despre fructe si legume, proprietatile lor si cum anume ii ajuta fiecare in parte sa fie sanatosi. Prin activitati distractive, joaca si povesti urmarim sa facem educatie pentru nutritie si stil de viata sanatos.

Este un proiect pilot si speram ca, dupa evaluarea acestuia, la finalul lunii iunie, sa gasim rezultate bune iar aPoza 2poi, din septembrie, sa extindem proiectul si in Poza 1Poza 2Poza 3alte gradinite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poza 4Poza 5Poza 3

Poza 1

Proiecte

ce spun eu si ce auzi tu 2

Noutati

01 Octombrie, 2021

Frica de vaccin

08 Martie, 2018

La multi ani femeie

03 Februarie, 2018

Timp încotro fugi?