Raluca Anton - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

Fericirea nu depinde de ceea ce îți dă viața, ci de cum primești tu ceea ce ea îți dă!

Cred sincer că a fi fericit e o abilitate. Viața nu e rea sau bună, viața e colecție de experiențe. 

GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL!

Când viața este un șir de schimbări, echilibrul este mereu dificil de găsit. Relațiile noastre, viața emoțională, profesia, aspirațiile, locul nostru în comunitate și multe altele pot conta în ”ecuația” echilibrului personal. 

De ce eu? 

Pentru că știu, cred, vreau și pot să te ajut să aduci schimbarea în viața ta și să îți găsești echilibrul în relațiile tale! 

Profesional

In cabinetul meu poti gasi servicii pentru:

-         problemele emotionale (anxietate, depresie, probleme de furie etc)

-         probleme comportamentale (stil de viata nesanatos, obezitate, dificultati de relationare cu cei din jur, timiditate, dificultati de luare a deciziilor si rezolvare de probleme, ADHD, probleme de conduita, comportament agresiv / violent, abuz de alcool si substante etc.)

-         probleme de cuplu (fie ca te fli intr-o relatie pe care ti-o doresti dar sunt probleme si vrei sa le rezolvi, sau te afli intr-o relatie dificila din care ai vrea sa iesi dar nu stii cum, consilierea de cuplu te poate ajuta mult. Iubirea este esentiala dar nu si suficienta si ea se poate uneori “sufoca” sub presiunea unor probleme de comunicare sau diverse situatii de viata. Cu cat un cuplu apeleaza mai repede la consiliere atunci cand constata ca au probleme cu atata mai multe pot face pentru relatia lor si o pot imbunatati considerabil.)

-         dezvoltare personala si optimizare (poate nu iti doresti neaparat sa rezolvi probleme si nu consideri ca ai ceva probleme semnificative, dar ai vrea sa imbunatatesti ceva in viata ta, ai vrea sa te simti mai fericit, mai implinit, ai vrea sa abordezi altfel unele situatii.)

-         consilierea parintilor (experienta profesionala – dar si cea subiectiva de mama – ma ajuta adesea sa directionez parintii spre o cat mai buna relationare cu copii lor indiferent ca acestia au cateva luni sau sunt adolescenti. Nimeni nu ne pregateste pentru rolul de parinte si acesta e poate cel mai dificil, asadar e normal sa intampinam dificultati sau sa avem indoieli. E importanta sa aveti curajul sa veniti sa discutam, nu va voi critica sau certa, ci va voi ajuta sa gasiti calea potrivita pentru a avea o atmosfera armonioasa in familie.)

-         consilierea psihologica a copiilor (Si copiii pot avea dificultati emotionale sau comportamentale. Unele dintre acestea se rezolva de la sine pe masura ce copiii cresc, dar altele nu se rezolva ci doar se agraveaza. Si uneori e foarte greu sa stii distinctia dintre aceste doua situatii. In plus, copiii sunt mult mai deschisi invatarii si incercarii unor strategii noi, de aceea ei sunt adesea clienti cu care se lucreaza mai usor si mai rapid decat cu adultii.) 

06 Iunie, 2015

Workshop "Somnul copilului tau"

Va invit la un workshop despre somnul copiilor, unul care sunt sigura ca va va usura mult viata daca sunteti proaspeti sau chiar si mai bine viitori parinti.

Profesional

ce spun eu si ce auzi tu 2

Noutati

01 Octombrie, 2021

Frica de vaccin

08 Martie, 2018

La multi ani femeie

03 Februarie, 2018

Timp încotro fugi?