Raluca Anton - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

Fericirea nu depinde de ceea ce îți dă viața, ci de cum primești tu ceea ce ea îți dă!

Cred sincer că a fi fericit e o abilitate. Viața nu e rea sau bună, viața e colecție de experiențe. 

GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL!

Când viața este un șir de schimbări, echilibrul este mereu dificil de găsit. Relațiile noastre, viața emoțională, profesia, aspirațiile, locul nostru în comunitate și multe altele pot conta în ”ecuația” echilibrului personal. 

De ce eu? 

Pentru că știu, cred, vreau și pot să te ajut să aduci schimbarea în viața ta și să îți găsești echilibrul în relațiile tale! 

Evenimente

Evenimentele la care particip in calitatea mea de psiholog sunt intotdeauna ocazii de invatare pentru mine. Fie ca particip eu la o conferinta sau un workshop, fie ca sustin eu o prezentare sau o prelegere in cadrul unui eveniment, imi imbogatesc permanent cunostintele si abilitatile. Cred in nevoia de formare continua si nu imi inspira prea multa incredere un specialist care considera ca nu mai are nimic de invatat (indiferent de domeniul in care lucreaza). 

27 Februarie, 2015

"Copilul meu e mofturos". Prezentare in cadrul Saptamanii Psi pentru parinti

In 27 februarie am raspuns prezent invitatiei Editurii Trei de a participa la Saptamana Psi pentru Parinti si a sustine o prezentare la Carturesti. Am ales tematica "Copilul meu e mofturos: cum i

Proiecte

ce spun eu si ce auzi tu 2

Noutati

01 Octombrie, 2021

Frica de vaccin

08 Martie, 2018

La multi ani femeie

03 Februarie, 2018

Timp încotro fugi?