Raluca Anton - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

Fericirea nu depinde de ceea ce îți dă viața, ci de cum primești tu ceea ce ea îți dă!

Cred sincer că a fi fericit e o abilitate. Viața nu e rea sau bună, viața e colecție de experiențe. 

GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL!

Când viața este un șir de schimbări, echilibrul este mereu dificil de găsit. Relațiile noastre, viața emoțională, profesia, aspirațiile, locul nostru în comunitate și multe altele pot conta în ”ecuația” echilibrului personal. 

De ce eu? 

Pentru că știu, cred, vreau și pot să te ajut să aduci schimbarea în viața ta și să îți găsești echilibrul în relațiile tale! 

Cearta in fata copiilor

05.06.2014, scris de: Adela Moldovan

Sunt intrebari pe care le primesc frecvent: "Nu ar trebui sa nu ne certam daca ne iubim cu adevarat?" si "Nu ar trebui sa evitam sa ne certam in fata copiilor?" Adesea nu am reusit oricum si ne fixam un ideal de neatins. Cearta este o parte inevitabila din viata de cuplu. Este modalitatea prin care iasa la iveala un conflict si ocazia de a rezolva acel conflict daca, sigur, sitm sa gestionam cearta. Conteaza mult si subiectul pe care ne certam si capacitatea noastra de a ne controla emotiile, dar exista si o parte benefica in faptul ca ai nostri copii ne vad ca ne certam.: au o imagine reala despre viata de cuplu! Grozav ar fi sa ne vada si ca ne cerem apoi scuze, ca revenim la normal, deci ca ne impacam.Dati click pe poze si puteti urmari fragmente din emisiune. 

Poza 1

 

 

 

 

 

Poza 2

Proiecte

ce spun eu si ce auzi tu 2

Noutati

01 Octombrie, 2021

Frica de vaccin

08 Martie, 2018

La multi ani femeie

03 Februarie, 2018

Timp încotro fugi?