Raluca Anton - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

De ce eu? 

Pentru ca stiu, cred, vreau si pot sa te ajut sa aduci schimbarea in viata ta si sa iti gasesti echilibrul! 

Fericirea nu depinde de ceea ce iti da viata, ci de cum primesti tu ceea ce ea iti da!

Cred sincer ca a fi fericit e o abilitate. Viata nu e rea sau buna, viata e viata pur si simplu. 

GASESTE-TI ECHILIBRUL!

Starea de echilibru in cat mai multe domenii este ceea ce ne permite sa fim linistiti, multumiti, fericiti cu viata noastra!

Cine sunt?

Sunt un om ca oricare altul, unic si irepetabil, care si-a ales meseria de psiholog, s-a specializat pe psihoterapie si a facut si un doctorat in psihologie. M-am pregatit pentru aceasta meserie la Universitatea Babes-Bolyai, Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, Institutul Albert Ellis, dar si prin participari la diverse workshopuri si conferinte din tara si strainatate. Am dorit sa fiu, in primul rand, un bun practician, dar am avut si o experienta extrem de benefica in cercetarea stiintifica, care mi-a imbogatit abilitatile de practician. Nu in ultimul rand, experienta in organizarea si conducerea, din ipostaza de director executiv, a Clinicii Universitare de Psihologie Babes-Bolyai m-a ajutat sa devin psihologul si psihoterapeutul de astazi. 

Obiectivul meu este sa pot oferi fiecarei persoane care trece pragul cabinetului meu o solutie la problemele de natura psihologica sau sociala cu care se confrunta. Si imi doresc sa ofer o solutie reala, bazata pe cunostiinte bine fundamentate si cu efect de durata in timp. Mai mult decat atat, imi doresc ca, atunci cand pleaca pentru ultima data din cabinetul meu, persoanele cu care lucrez sa fie nu doar multumite ca si-au rezolvat probleme initiale, dar sa fie surprise de cat de multe au aflat despre ei insisi si cat de mult s-au schimbat si dezvoltat intre timp. Imi doresc sa fie increzatori in fortele proprii si sa indraneasca sa isi urmeze visele si obiectivele, indiferent daca le vor atinge pe toate sau doar pe unele. 

Despre mine

Noutati

08 Martie, 2018

La multi ani femeie

03 Februarie, 2018

Timp încotro fugi?

26 Iunie, 2017

Mama m-a invatat primii pasi ai iubirii

Parteneri