Raluca Anton - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

De ce eu? 

Pentru ca stiu, cred, vreau si pot sa te ajut sa aduci schimbarea in viata ta si sa iti gasesti echilibrul! 

Fericirea nu depinde de ceea ce iti da viata, ci de cum primesti tu ceea ce ea iti da!

Cred sincer ca a fi fericit e o abilitate. Viata nu e rea sau buna, viata e viata pur si simplu. 

GASESTE-TI ECHILIBRUL!

Starea de echilibru in cat mai multe domenii este ceea ce ne permite sa fim linistiti, multumiti, fericiti cu viata noastra!

Workshopuri

Workshopurile sau seminariile sau atelierele sau oricum alegi sa le spui, sunt pentru mine o oportunitate grozava. Am ocazia sa vorbesc mai multor oameni, intr-un timp relativ scurt, despre un subiect important si pot astfel sa ii ajut fie sa inteleaga un anumit aspect la vietii lor, fie sa ii motivez sa inceapa sa schimbe ceva in viata lor fie le ofer o tehnica specifica pe care, daca o implementeaza in viata lor pot schimba fundamental ceva. Asa ca, imi place mult de tot sa tin workshopuri. Cu timpul stau mai prost, asa ca nu le organizez pe cat de des as vrea, dar de cate ori pot, aici o sa gasesti informatii despre ce workshopuri organizez, cand si unde. Poate fi de ajutor sa te abonezi la newsletter ca sa afli din timp cand organizez un workshop care te-ar putea interesa. 

06 Iunie, 2015

Workshop "Somnul copilului tau"

Va invit la un workshop despre somnul copiilor, unul care sunt sigura ca va va usura mult viata daca sunteti proaspeti sau chiar si mai bine viitori parinti.

Profesional

ce spun eu si ce auzi tu 2

Noutati

08 Martie, 2018

La multi ani femeie

03 Februarie, 2018

Timp încotro fugi?

26 Iunie, 2017

Mama m-a invatat primii pasi ai iubirii

Parteneri