Raluca Anton - Doctor in psihologie, psihoterapeut specialist

De ce eu? 

Pentru ca stiu, cred, vreau si pot sa te ajut sa aduci schimbarea in viata ta si sa iti gasesti echilibrul! 

Fericirea nu depinde de ceea ce iti da viata, ci de cum primesti tu ceea ce ea iti da!

Cred sincer ca a fi fericit e o abilitate. Viata nu e rea sau buna, viata e viata pur si simplu. 

GASESTE-TI ECHILIBRUL!

Starea de echilibru in cat mai multe domenii este ceea ce ne permite sa fim linistiti, multumiti, fericiti cu viata noastra!

Psihoterapie

Psihoterapia inseamna, din punctul meu de vedere, o schimbare profunda in plan emotional si comportamental care este necesara pentru ca exista probleme care ne deranjeaza serios viata. Oricat de deranjanta, rusinoasa sau absurda ti se pare problema ta, e important sa ceri ajutor. Un psiholog e antrenat sa nu te judece. Toate intrebarile pe care ti le voi pune si tot ceea ce vom discuta este indreptat inspre a te ajuta sa functionezi mai bine si sa te descurci mai bine cu viata ta, asa cum e ea. Vom face impreuna si o evaluare pentru a vedea toate problemele si mecanismele din spatele lor, dar ceea ce conteaza nu este diagnosticul (care pana la urma nu e altceva decat o eticheta care reuneste emotii, ganduri si comportamente) ci modul concret in care acest diagnostic se manifesta in viata ta, cum te incurca si in ce te limiteaza. Si oricare ar fi problemele tale, oricat de grele si de multe ti se par, sa stii ca eu caut intotdeauna si punctele tale forte, care sigur sunt acolo. Partile tale mai puternice de care ne putem ajuta in depasirea problemelor.

Fac psihoterapie in cazuri de:

-         probleme emotionale ale adultilor (stari de depresie, tulburari de anxietate, atacuri de panica, tulburare obsesiv-compulsiva, anxietate de separare, anxietate generalizata, probleme de furie si control emotional)

-         probleme emotionale ale copiilor (anxietate de separare, frici intense, stari emotionale de tip depresiv, stari de furie, stari psihosomatice in care copilul experientiaza dureri sau simptome fizice cauzate de fapt de probleme emotionale)

-         probleme comportamentale ale adultilor  (dependente, bulimie, anorexie, mancat compulsiv si alte probleme de comportament alimentar, obezitate si dificultatea de a pierde in greutate; dificultati in a respecta un anumit regim alimentar de exemplu in cazuri de boli cronice cum e diabetul;)

-         probleme comportamentale ale copiilor (ADHD, agresivitate, probleme de somn, probleme de alimentatie, obezitate, tulburari de comportament alimentar etc.)

-         probleme emotionale si comportamentale generate in contextul unor relatii problematice (divort, relatii toxice, relatii abuzive, abandon sau deces al unui parinte, rivalitate intre frati etc.)

Profesional

ce spun eu si ce auzi tu 2

Noutati

08 Martie, 2018

La multi ani femeie

03 Februarie, 2018

Timp încotro fugi?

26 Iunie, 2017

Mama m-a invatat primii pasi ai iubirii

Parteneri